Catalogus Created with Sketch.

Catalogus

In de cursus catalogus kun je een keuze maken uit meer dan 600 online trainingen, ruim 100 audioboeken en enkele testen. Er zijn ook leerlijnen gemaakt waarbij meerdere cursussen rond een thema zijn samengevoegd. De meeste cursussen zijn gratis voor medewerkers in de meubelbranche. Een cursus vind je door een of meer zoekwoorden in te voeren en daarna op het zoekicoon te klikken. Hieronder bij ‘Producten’ zijn de cursussen op thema gesorteerd. Bij je eerste bezoek kun je je registreren met je e-mailadres en maak je een wachtwoord aan. In het vervolg kun je hiermee inloggen in je eigen omgeving en kun je de gevolgde trainingen terugvinden. Wil je hier meer over weten? Wil je een andere cursus volgen? Wil je meer weten over cursus en subsidiemogelijkheden? Stel een vraag (bellen/mailen)

"Professioneel" vloggen

Gratis

Bekijken

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die professioneel content wil creëren door te vloggen. Of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor een leuke werkgever. Vloggen is interessant voor elke doelgroep!

1 + 1 = 11

Gratis

Bekijken

In Nederland vliegen de onderwijsvernieuwingen je om de oren. Kinderen moeten oplossend en onderzoekend rekenen en schrijven. Samenwerken, reflecteren, creativiteit en digitale vaardigheden ontwikkelen.

1 in Google - SEO Essentials

Gratis

Bekijken

In deze cursus SEO (search engine optimization) leer je wat er allemaal toe doet om hoger te klimmen in Google en uiteindelijk op 1 te komen. Dat heeft vele makkelijke en sommige iets minder makkelijke aspecten.

10 kerngebieden van bedrijfskunde (MBA)

Gratis

Bekijken

Een zeer compacte, unieke MBA/ bedrijfskunde cursus voor het management. Denk aan wat Ben Tiggelaar deed met 'MBA in 1 dag', maar dan inhoudelijk veel uitgebreider, met meer praktische tips.

10 Minuten ochtendmeditatie

Gratis

Bekijken

5 meditaties, ontwikkeld door Yoga Magazine.

15 Secrets Successful People Know About Time Management

Gratis

Bekijken

15 Secrets Successful People Know About Time Management (Samenvatting)

Kevin Kruse vroeg miljardairs, ''gewone'' succesvolle ondernemers, olympisch atleten en elitestudenten wat hen zo productief maakt.

21 dagen niet klagen: En nóg 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven

Gratis

Bekijken

Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?

2D animatie karakters tot leven brengen met "Character Animator"

Gratis

Bekijken

Met Character Animator kun je supersnel animeren want je gebruikt jouw gezichtsuitdrukkingen en bewegingen om personages in real time te animeren.

2D/3D interieurdesigns ontwerpen met Vectorworks

Gratis

Bekijken

Vectorworks is het favoriete gereedschap van veel interieurarchitecten. En dat is niet om niets want naast het tekenen in 2D en 3D is Vectorworks uniek omdat je je ontwerp direct kunt renderen.

30 Minuten meditatie voor zelfcompassie

Gratis

Bekijken

Mediteren voor meer positieve aandacht en liefde voor jezelf. In een halfuur krijg je meerdere oefeningen voor zelfcompassie, zodat je met mildheid en warmte naar jezelf kunt kijken. Daarna neem je dit gevoel de hele dag mee.

30 Minuten slaapmeditatie

Gratis

Bekijken

Deze meditatie van 30 minuten ondersteunt je bij het in slaap vallen, bij het ontspannen en tot rust komen. Het is een ontspannende bodyscan ondersteund met rustige muziek die langzaam steeds zachter wordt.

3D figuren ontwerpen met Adobe Fuse & Photoshop

Gratis

Bekijken

Met Adobe Fuse ben je in staat om snel een 3D model te maken. Fuse biedt een grote variatie aan kledingstukken en instellingen waarop je het model heel precies en naar eigen wens en inzicht kan modelleren.

3D modelleren in Cinema 4D

Gratis

Bekijken

Dit programma wordt veel gebruik in de filmwereld, bij ontwerp- en reclamebureaus, game- & animatie studio's omdat een 3d model voor veel doeleinden inzetbaar is en veel creatieve programma's de 3d-import ondersteunen.

3D tekeningen ontwerpen met SketchUpMake

Gratis

Bekijken

SketchUp Make 2017

7 stappen voor een goed marketingplan 

Gratis

Bekijken

Online marketing wordt steeds belangrijker. De online verkopen stijgen. Daarnaast raadpleegt 80% van de mensen die niet online iets koopt eerst de website. Het maakt dus niet uit of je nu een online winkel hebt, een kapper of advocaat bent.

7 Strategische hendels voor een succesvolle organisatie (MBA)

Gratis

Bekijken

Een bedrijf moet zichzelf succesvol in de wereld zien te houden. Bij de doordachte aanpak daarvan komt strategie kijken. Dit komt neer op sleutelen aan je bedrijf, opdat je er beter mee presteert.

A Beautiful Constraint

Gratis

Bekijken

A Beautiful Constraint (Samenvatting)

We lopen er continu tegenaan: beperkingen. Zelfs nog veel meer dan vroeger, nu de wereldwijde drang naar aandacht en succes met alle moderne mogelijkheden vooral je beperkingen belicht.

A Short History of Financial Euphoria

Gratis

Bekijken

A Short History of Financial Euphoria (Samenvatting)

Na de dotcombubbel hadden we niet gedacht dat er nog een veel heftiger crisis aan zat te komen. Hoe kon dit gebeuren?

aaaaaaaaaaaaaa Test titel

Gratis

Bekijken

Test omschrijving van 

Aanspreken? Gewoon doen!

Gratis

Bekijken

We praten veel over aanspreken, maar we doen het vrijwel niet. Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te leren, onze zakelijke doelen te realiseren en de werksfeer goed te houden.

Accountmanagement

Gratis

Bekijken

Accountmanagement is essentieel voor zakelijk succes. Van je klanten moet je het immers hebben. Of het nu gaat om grote key-accounts of kleine trouwe klanten,  klanten tevreden houden en juist bedienen is een uitdaging.

Accountmanagement - Klanten en opdrachten verwerven

Gratis

Bekijken

In het e-book 'Accountmanagement - Klanten en opdrachten verwerven'  leer je stap voor stap meer over het acquisitieproces; van de voorbereiding (keuze product en potentiële klanten, verzamelen gegevens, benaderingswijze) tot het acquisitiegesprek

Accountmanagement - Klanten en opdrachten verwerven

Gratis

Bekijken

Accountmanagement.

Het moeilijke woord voor klanten en opdrachten verwerven is 'acquisitie'. Acquisitie hoort gewoon bij jouw taak als ondernemer.

Actief Luisteren

Gratis

Bekijken

Actief luisteren is een zeer praktische vaardigheid die je helpt om anderen te begrijpen, maar ook om dingen beter te onthouden en effectiever gesprekken te voeren. Een actieve luisterhouding kan je in veel situaties helpen, of je nu collega, coac

Activerende digitale werkvormen

Gratis

Bekijken

Door je leerlingen op een actieve manier bij de les te betrekken zullen ze gemotiveerder zijn en een actievere houding hebben.