Catalogus Created with Sketch.

Catalogus

In de cursus catalogus kun je een keuze maken uit meer dan 600 online trainingen, ruim 100 audioboeken en enkele testen. Er zijn ook leerlijnen gemaakt waarbij meerdere cursussen rond een thema zijn samengevoegd. De meeste cursussen zijn gratis voor medewerkers in de meubelbranche. Een cursus vind je door een of meer zoekwoorden in te voeren en daarna op het zoekicoon te klikken. Hieronder bij ‘Producten’ zijn de cursussen op thema gesorteerd. Bij je eerste bezoek kun je je registreren met je e-mailadres en maak je een wachtwoord aan. In het vervolg kun je hiermee inloggen in je eigen omgeving en kun je de gevolgde trainingen terugvinden. Wil je hier meer over weten? Wil je een andere cursus volgen? Wil je meer weten over cursus en subsidiemogelijkheden? Stel een vraag (bellen/mailen)

Producten

10 kerngebieden van bedrijfskunde

Gratis

Bekijken

Een zeer compacte, unieke bedrijfskunde cursus voor het management. Denk aan wat Ben Tiggelaar deed met 'MBA in 1 dag', maar dan inhoudelijk veel uitgebreider, met meer praktische tips.

15 Secrets Successful People Know About Time Management

Gratis

Bekijken

15 Secrets Successful People Know About Time Management (Samenvatting)

Kevin Kruse vroeg miljardairs, ''gewone'' succesvolle ondernemers, olympisch atleten en elitestudenten wat hen zo productief maakt.

21 dagen niet klagen: En nóg 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven

Gratis

Bekijken

Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?

4 Tools voor Effectief Vergaderen

Gratis

Bekijken

De scholing '4 tools voor effectief vergaderen' omvat de e-learning modules 'Notuleren', 'Effectief vergaderen', 'Overleg binnen een onderneming' en 'Krachtig argumenteren'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere contactm

4 Tools voor Schriftelijk Communiceren

Gratis

Bekijken

De leergang '4 Tools voor Schriftelijk Communiceren' omvat de e-learning modules 'Persbericht schrijven', 'Zakelijke brieven schrijven', 'Blogs en columns schrijven' en 'Notuleren'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere

4-urige werkdag

Gratis

Bekijken

Klinkt het voor jou aantrekkelijk om maar 4 uur per dag te werken en toch evenveel geld te verdienen als nu, of zelfs meer?

5 Tools voor Effectief Leiderschap

Gratis

Bekijken

De scholing '5 Tools voor Effectief Leiderschap' omvat de e-learning modules 'Coachen', 'Coachend leidinggeven', 'Situationeel leidinggeven', 'Delegeren' en 'Macht en charisma'; tevens wordt aan de cursist de mogelijkheid geboden van meerdere cont

5 Tools voor Werken zonder Stress

Gratis

Bekijken

De leergang '5 Tools voor Werken zonder Stress' omvat de e-learning modules 'Anders denken met RET', 'Burnout voorkomen', 'Faalangst', 'Nee zeggen' en 'Persoonlijke effectiviteit'. 

7 Strategische hendels voor een succesvolle organisatie

Gratis

Bekijken

Als bedrijf wil je succesvol kunnen blijven bestaan. Bij de doordachte aanpak daarvan komt strategie kijken. Dit komt neer op sleutelen aan je bedrijf, opdat je er beter mee presteert.

A Beautiful Constraint

Gratis

Bekijken

A Beautiful Constraint (Samenvatting)

We lopen er continu tegenaan: beperkingen. Zelfs nog veel meer dan vroeger, nu de wereldwijde drang naar aandacht en succes met alle moderne mogelijkheden vooral je beperkingen belicht.

aaaaaaaaaaaaaa Test titel

Gratis

Bekijken

Test omschrijving van 

Aan de slag met Social Media Marketing (TikTok, Instagram, Facebook)

Gratis

Bekijken

Introductie

Aan de slag met TikTok door Sherell Martini

Gratis

Bekijken

Sherell neemt je mee door de basis van Tiktok, zodat jij in no-time je eigen TikTok kanaal op kan zetten. Ze legt je uit wat je zoal nodig hebt om mooie filmpjes te maken en hoe je zorgt dat deze veel likes en volgers kijgen.

Aan de slag met Zoekmachine Adverteren (SEA)

Gratis

Bekijken

Introductie

Aan de slag met Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Gratis

Bekijken

Introductie

Aanspreken? Gewoon doen!

Gratis

Bekijken

We praten veel over aanspreken, maar we doen het vrijwel niet. Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te leren, onze zakelijke doelen te realiseren en de werksfeer goed te houden.

Accountmanagement - Klanten en opdrachten werven

Gratis

Bekijken

Accountmanagement.

Het moeilijke woord voor klanten en opdrachten werven is 'acquisitie'. Acquisitie hoort gewoon bij jouw taak als ondernemer.

Activerende digitale werkvormen

Gratis

Bekijken

Door je leerlingen op een actieve manier bij de les te betrekken zullen ze gemotiveerder zijn en een actievere houding hebben. 

Ademruimte met Compassie: Mindfulness Meditatie

Gratis

Bekijken

Mindfulness staat voor opmerkzaamheid, leven met aandacht. Mindfulness vindt zijn oorsprong in boeddhistische meditatietechnieken.

ADHD

Gratis

Bekijken

Er bestaat veel ruis over 'ADHD'. Deze online cursus 'ADHD' vertelt kort en zakelijk de  belangrijkste dingen die je over ADHD moet weten. Deskundig opgezet en met een hoge informatiewaarde.

ADHD, hoe haal je het uit je hoofd?

Gratis

Bekijken

Ontdek wat er mogelijk is als je anders naar ADHD kijkt. Je bent niet voor altijd veroordeeld tot medicatie en wekelijkse coaching.

Adobe After Effects

Gratis

Bekijken

After Effect is een van de programma’s van Adobe waarmee je video’s kunt bewerken en animaties kunt maken. Met de nieuwste versie, After Effects CC, kun je zelf aan de slag met het maken van professionele video’s.

Adobe Illustrator CC

Gratis

Bekijken

Illustrator is de standaard in de wereld van ontwerpsoftware voor illustraties. In deze overcomplete online cursus Illustrator leer je alles over het tekenen van vectoren.

Adobe Photoshop cc 2022

Gratis

Bekijken

In de cursus Photoshop CC 2022 leer je hoe makkelijk het is om foto's aan te passen. Je leert stap voor stap de basisbeginselen tot het aanpassen van profielfoto's en productfoto's. 

Adobe Premiere Pro

Gratis

Bekijken

Een video bewerken voor meer impact? In deze beginnerscursus voor Premiere Pro leer je hoe je eenvoudige video's bewerkt.

Doel van de cursus 

In de online cursus 'Adobe Premiere Pro' leer je eenvoudige video's te bewerken.